ایشان در کارنامه خود فعالیتهای علمی، فرهنگی و سیاسی متعددی دارند.
فعاليتهاي علمي و فرهنگي:
حجتالاسلام و المسلمين جمشيدي تا كنون فعاليتهاي علمي و فرهنگي بسياري را به انجام رساندهاند. ایشان مدت بسياري در گروه كلام جديد كه با رياست آیتالله صادق لاريجاني تشكيل ميشد شركت داشتند. اين گروه ضمن ترجمه مباحث كلام جديد غرب به مطالعه و كایشانش در آن ميپرداخت و آن را در جلسات مختلف به بحث و تبادل نظر مينهاد.
حجتالاسلام و المسلمين جمشيدي در سالهاي تحصيل خود عضو شوراي دبيري نشريه راه انقلاب بودند. اين نشريه ويژه كودكان و نوجوانان بود. ایشان در طول ساليان تحصيل خود همواره به تدريس نيز اهميت بسياري دادهاند و بارها كتب دورة سطح را تدريس نمودهاند كه اين مسأله، هم اكنون نيز ادامه دارد. ایشان نوشتههاي بسياري را براي چاپ آماده كردهاند كه از جمله آنها ميتوان به كليات تطبيقي علم رجال، تقريرات دروس اساتيد خود، حاشيه بر مكاسب، حاشيه بر كفايهالاصول و حاشيه بر رسائل اشاره كرد.
از فعاليتهاي مهم ایشان در اين عرصه دبيري ستاد اصلاح ساختار حوزه بوده است كه به دنبال فرمان امام خمینی (ره) كه به «منشور روحانيت« شهرت يافت، تشكيل شد. ایشان در اين ستاد فعاليتهاي ارزنده بسياري را به انجام رساندند.
فعاليتهاي سياسي:
حجتالاسلام و المسلمين محمود رضا جمشيدي همواره با سيل خروشان ملت ايران براي نابودي نظام طاغوت همگام بوده از دوران نوجواني به فعاليتهاي انقلابي اهتمام ويژهاي داشتهاند. ایشان در سالهاي تحصيل خود در مدرسه علمیه رضويه با چاپ نشريهاي، به شبهات سياسي و اعتقادي سيد مهدي هاشمي معدوم پاسخ ميگفتند و هماره از خط مستقيم ولايت پاسداري ميكردند.
از فعاليتهاي ایشان در اين عرصه عضويت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي بود كه در آن موقعيّت، امري خطير و مهم ميبود و در سالهاي بعد، نتايج مثبت بسياري بر جاي نهاد. حجتالاسلام و المسلمين جمشيدي در طول سالهاي دفاع مقدس بارها و بارها به جبهه شتافتند و در عملياتهاي مهم بسياري حضور يافتند تا در كنار تحصيل علم، وجود خود را به اداي وظيفه و عمل صالح نيز زينت بخشند.
از تلاشهاي مهم ایشان پس از پيروزي انقلاب اسلامي میتوان به عضويت در جامعه مدرسين حوزه علميه قم و مسؤوليتهاي اجرايی ایشان در اين نهاد مقدس اشاره كرد كه نتايج مثبت آن در سالهاي كنوني ظاهر شده و همگان را به تحسين واداشته است. برخي از مسؤوليتهاي وي پس از پيروزي انقلاب به شرح زير است:
ـ دبيري ستاد زمينهسازي اجراي فرمان حضرت امام خميني(ره) (منشور روحانيت)؛
ـ مديريت سياسي جامعه مدرسين؛
ـ قائم مقامي حوزههای علميه خواهران؛
ـ مسؤوليت دبيرخانه شوراي عالي حوزههای علمیه؛
ـ عضويت در جامعه مدرسين حوزه علميه قم و مسؤوليت دفتر آن جامعه؛
ـ معاونت جامعه و نظام جامعه مدرسين؛
ـ نمايندگی شوراي عالي حوزه در هيأت نظارت بر مطبوعات.
- عضویت در هیات امنا، هیات مدیره و نمایندگی حوزههای علمیه در نهادهای مختلف
حجتالاسلام و المسلمين جمشيدي که هم اكنون در قم حضور دارند از ابتدای تشکیل مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران جانشین آیتالله شرعی بنیانگذار و مدیر سابق این نهاد بودهاند و از سال 89 به عنوان مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور منصوب شدهاند.
درباره مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور
حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی متولد اسفند 1344 از سال 89 با حکم آیتالله محمد یزدی رییس وقت شورای عالی حوزههای علمیه به عنوان مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور منصوب شدهاند.