حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور با حضور در سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری در تهران، با رئیس این سازمان تفاهم نامه همکاری امضا کرد.
به منظور تحقق اندیشه های ناب حضرت امام خمینی(قدس سره)، منویات مقام معظم رهبری(دام ظله العالی)، به منظور دستیابی به اهداف عالی نظام اسلامی با هدف بهره مندی از ظرفیت های مشترک فرهنگی، آموزشی و پژوهشی سازمان ها و نهادهای کشور، این تفاهم نامه فیمابین مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران به مدیریت حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور و سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور به ریاست آقای دکتر مسعود منصور، معاون وزیر و رییس این سازمان امضا شد.
شیعه باید حیات را به بشریت عرضه بدارد و بلا را از بشریت دور کند
در این دیدار مشترک، مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: شغل بسیاری از پیامبران چوپانی بوده و به درختکاری هم می پرداختند و از این طریق، از این طبیعت و خلوت های آن بهره می بردند. حضرت علی(ع) نخلستان های فراوانی را سامان داد و نشان داد شیعه مکتب زنده و مکتب زندگی ساز است.
وی تصیرح کرد: ویل دورانت سه چیز را عامل تمدن سازی می داند: طبیعتی هموار و مناسب، سخت کوشی و ثروت کافی برای اینکه این موضوع به بار بنشیند.
حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور یادآور شد: البته ما معتقدیم که تمدن احتیاج به فرهنگ متعالی و اندیشه کمال افزا دارد و اگر اینها ترکیب شوند، ما به تمدن پایدار و اثرگستر تبدیل خواهیم شد.
وی در ادامه بیان کرد: مقام معظم رهبری تلاش می کنند تا ایران تمدنی را بسازند و حرکت ایران به سمت تمدن باشد. حوزه های علمیه نیز به سهم خود باید سعی کنندکه هم در بخش فرهنگ سازی و حمایت فرهنگی، به عنوان فردی از این مردم عزیز، تلاش و اقدام لازم را داشته باشند. بانوان نیز نقش عاطفی، مادری، دلسوزانه و شفقت آمیزی در فعالیت اجتماعی و فعالیت طبیعی دارند که باید این را به صحنه بیاوریم.
حجت الاسلام و المسلمین استاد بهجت پور، در ادامه این دیدار اشاره ای به توصیه علامه محمدتقی جعفری داشت و خاطرنشان کرد: از دیدگاه علامه جعفری، اگر انسان می خواهد به کمال برسد، باید چهار رابطه را تنظیم کند؛ اول رابطه با خدا، دوم رابطه با خودش، سوم با دیگران و چهارم رابطه با طبیعت.
طبیعت بخشی از فرهنگ اسلامی و عوامل تکامل زا انسانیت است
وی در پایان افزود: رابطه با طبیعت، بخشی از فرهنگ اسلامی و عوامل تکامل زا انسانیت و معنویت است و امیدواریم با این اقدامات و گسترده کردن ارتباطات این بخش، هم شکوفایی لازم را پیدا کند و رفتار اسلامی و دینی شناخته شود.
در این دیدار نیز آقای دکتر منصور، رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: برای استقلال و امنیت کشور ضرورت دارد تا منابع آب، خاک و پوشش گیاهی مدیریت و حفظ شود، اگر منابع پایه و اساسی حفظ نشود، به استقلال و امنیت کشور خدشه وارد می شود.
وی با اشاره به سیل های اخیر گفت: با اقدامات آبخیزداری که انجام شده بود، توانستیم مقداری از آب این سیل ها را در سفره های زیر زمینی هدایت کنیم و آن را مدیریت کنیم، هر سیل دارای خسارات فراوانی است که بالغ بر 40 میلیارد ریال خسارت به دنبال دارد.
آقای منصور اظهار داشت: باید نسبت به منابع طبیعی توجه بیشتری داشته باشیم، هرگونه فعالیت در این بستر شکل می گیرد، همه مردم و ارکان باید در حفظ آن کوشا باشند.
رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور، با اشاره به خیرین آبخیزداری گفت: گروه خیرین آبخیزداری شکل گرفته که تاکنون 35000 هکتار توسط ایشان جنگل کاری شده است. در امر درختکاری نیز طی هفته درختکاری، با همکاری سازمان ها، دانشجویان و... که به طبیعت می آیند، درختکاری انجام می شود.
ایرانی سرسبز ایرانی قوی به یاد هر شهید هزار درخت بکاریم
وی افزود: این پویش از حرم حضرت رضا(ع) از 10 دی ماه شروع شده و تا 15 اسفند هم ادامه دارد و قرار است 500 میلیون نهال غرص شود. این پویش با همکاری 66 دستگاه انجام می شود.
در این ادامه این دیدار، مدیر حوزه های علمیه خواهران از موزه و نمایشگاه این مجموعه بازدید کرد.
شایان ذکر است در این نشست و دیدار، حجج الاسلام و المسلمین طباطبایی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در این سازمان؛ سجادی زاده، مسئول ارتباطات حوزه مدیریت؛ احمدی مسئول دفتر نمایندگیولی فقیه در اداره کل منابع طبیعی قم؛ کبیریان؛ مدیر حوزه علمیه خواهران استان تهران؛ دکتر میرزایی، مدیرکل آموزش و ترویج سازمان جنگل ها و مراتع؛ مهندس شعاعی، مدیرکل منابع طبیعی استان قم؛ آقای زمانی رئیس اداره آموزش و ترویج اداره کل منابع طبیعی استان قم نیز حضور داشتند.