حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور در نشست مدیران و معاونان فرهنگی و پژوهشی مدیریت های استانی حوزه های علمیه خواهران که در سالن همایش آیت الله شرعی ستاد مرکز برگزار شد، با تسلیت روز شهادت امام موسی کاظم(ع)، اظهار داشت: امیدواریم با حرکت در مسیر اهل بیت(ع) بتوانیم نسلی توانا در ارائه مکتب و تحقق مکتب در حوزه های علمیه تربیت کنیم.
وی با بیان این که قرآن کیمیا است و کیمیاگری طلاب در قرآن و سنت و استفاده خوب و صحیح از این ذخیره بزرگ الهی است، افزود: کیمیاگری ما زمانی محقق می شود که بتوانیم تک تک آیه های قرآن و احادیث اهل بیت(ع) را اجرایی کنیم.
مدیر حوزه های علمیه خواهران، مسئله انقلاب اسلامی را مسئله متنی کارهای حوزه های علمیه دانست و با بیان این که حوزه مادر انقلاب است، ادامه داد: این نظام ساخته و پرداخته اندیشه دینی است، سازمانش برگرفته از دین است و قوانینش تلاش می شود در چارچوب دین تحقق پیدا کند.
وی با بیان این که دشمنان به دلیل همین اندیشه دینی است که با نظام جمهوری اسلامی مخالفت می کند و همواره تلاش دارد این نظام را متزلزل کند و عده ای نیز در داخل به دلیل ضعف ها، تلاش می کنند که این مکتب و نظام سیاسی به نتیجه نرسد، خاطرنشان کرد: همین مسئله نشان می دهد اراده جمهوری اسلامی در تحقق بخشیدن به مکتب دین در جامعه یک اراده در خلأ نیست و به سوی حیات حرکت می کند.
حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور گفت: طبق همین قاعده است که دشمن تلاش می کند، مردمی را که زیر سایه جمهوری اسلامی تنفس کرده و زندگی می کنند، در مسیر رسیدن به حیات سست کند و آنها را مورد آماج حملات گوناگون قرار می دهد.
وی با بیان این که حوزه علمیه اولین مخاطب جهاد تبیین است، بیان داشت: منظور از حوزه علمیه، طلاب و لشگری از جوانان تربیت شده در مکتب امام صادق(ع) هستند که خودشان را در قبال جمهوری اسلامی مسئول بدانند و برای این نظام تلاش کنند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که ما امروز در عصر ارتباطات، جهان دیجیتال و قدرت نرم قرار داریم و تغییر و قدرت تأثیرگذاری در این عصر بسیار بالا است، افزود: باید طلابی تربیت کنیم که بتوانند در این عصر حرکت کرده و تأثیرگذار باشند و امروز رسالت هدایت جامعه بر دوش کسانی که کتاب و حکمت آموخته باشند و خود تربیت یافته مکتب دین باشند.
وی ادامه داد: امروز وظیفه ما، تربیت طلاب و جوانانی است که قدرت داشته باشند، اراده های پاک مردم را احیا کرده و آنها را به فطرت خود آشنا کنند، زیرا هیچ چیزی قدرت مقابله با فطرت زنده شده افراد را ندارد و این جایگاهی است که حوزه های علمیه باید برای احراز آن تلاش کنند.
حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان این که ما باید مردم را به اصل خود برگردانیم و آنها را برای هزینه دادن جهت بازگشت به فطرت یاری کنیم، اظهار داشت: اگر حوزه امروز وظیفه خود را به درستی انجام ندهد کاری نکرده است و عمل صالحی انجام نداده چون عمل صالح وقتی صورت می گیرد که در جای خود و به نحو احسن باشد.
وی تصریح کرد: امروز باید رسالت های حوزه را به نحو شایسته بشناسیم و بشناسانیم و طلاب را برای انجام رسالت ها آماده کرده و جامعه را نسبت به توطئه های دشمنان آگاه کنیم، آن وقت است که می توانیم بگوییم حوزه عمل صالح انجام داده است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران، وظیفه حوزه های علمیه را قدرتمند کردن ملت ایران دانست و با بیان این که امروز قدرت فرهنگی کشور در دست ماست، ادامه داد: به حاشیه بردن جهاد تبیین گناهی نابخشودنی است.
وی با تأکید بر این که کار فرهنگی، کار مهم و حیاتی است و نباید ما این کار را به برگزاری یک سری جلسات بی روح و بی ارزش تنزل دهیم، گفت: این در حالی است که مردم امروز با چالش های فرهنگی دست و پنجه نرم می کنند و دشمنان مسیر فرهنگی و فکری آنها را دچار تغییر کرده اند.
حجت الاسلام والمسلمین بهجت پور با بیان این که حوزه علمیه باید مراقب ذائقه دینی مردم باشد و در این مسیر نسبت به تربیت جوانان اهتمام بورزد، خاطرنشان کرد: این میدان به دست جوانان اداره خواهد شد و عامل قدرت ما به میدان آوردن جوانان است؛ لذا لازم است جوانان را باور کنیم و در مدیریت ها و فعالیت ها راه را برای آنها باز کنیم تا به موفقیت برسیم.
وی در پایان افزود: حوزه فرهنگی اگر نتواند کانون های پرنشاط جوانان را با خود همراه کند حوزه موفقی نخواهد بود و آینده را نمی تواند مدیریت کند.