کاشت نهال توسط مدیر حوزه های علمیه خواهران به مناسبت روز درختکاری

شناسه خبر : 121446

1400/12/16

تعداد بازدید : 55

کاشت نهال توسط مدیر حوزه های علمیه خواهران به مناسبت روز درختکاری
مدیر حوزه های علمیه خواهران با حضور در دفتر نمایندگی حوزه علمیه خواهران در استان تهران، دو نهال مثمر را در محوطه این مرکز غرس کرد.
به مناسبت روز درختکاری، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم بهجت پور، در مراسمی، با حضور حجت الاسلام و المسلمین طباطبایی نژاد، نماینده ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور و هیات همراه، و نیز مدیر و معاونین و همکاران مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران، دو نهال مثمر را در محوطه دفتر نمایندگی حوزه علمیه خواهران در تهران غرس کرد.
حجت الاسلام و المسلمین بهجت پور، در سخنانی بیان داشت: خدای متعال این زمین را در اختیار انسان قرار داده و وظیفه عمران و آبادی آن را به انسان ها سپرده است. بی تردید وظیفه همه ما بر اساس آموزه های دینی این است که نه تنها باید محیط زیست و زمین را حفظ کنیم، بلکه باید تلاش کنیم اینها هرچه شکوفاتر و بهتر در خدمت نیازهای بشر قرار بگیرد.  این زمین جامع همه نیازهای ماست و از دل زمین، پاسخ به همه تقاضاها و احتیاجات تا آخر دوره حیات بشر داده شده است.
وی تصریح کرد: کاشت درخت و درختکاری به عنوان یک عمل خیر در اندیشه اسلامی و در فرهنگ انسانی مطرح است. کسی نمی تواند انسان نباشد و مومن باشد، یعنی انسان، اول باید انسان باشد و بعد مومن. توجه به طبیعت و گسترش مهر بشر به پدیده های طبیعی در انسان ها وجود دارد. طلاب که مهر مردم و عشق به خدمت و تربیت مردم در دلشان هست، بی ترید عشق به طبیعت هم در آنان موج می زند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران، با بیان اینکه طلبه‌های خواهر که بنا دارند مهر مادری نسبت به مردم داشته باشند، عشق و محبت و عاطفه نسبت به دیگر پدیده‌ها و جانداران را از همین درختکاری جلوه دهند، اظهار داشت: درختکاری، جوانه زدن مهر و عاطفه طلبه ها نسبت به طبیعت و پدیده هاست که امیدواریم به نحو شایسته در فضاهای مناسب به امر بپردازند.
در این مراسم، نماینده ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، ضمن غرس نهالی، با بیان اینکه ما همه درخت ها را مثمر می دانیم و درخت غیرمثمر نداریم، گفت: چون هر درختی، اکسیژن تولید می کند که مایه حیات انسان است، لذا درخت مثمر است. ولی با توجه به رفع نیاز کشور در زمینه محصولات کشاورزی، می توان به کاشت درختان مورد نیاز و مثمر بیشتر اقدام کرد.
حجت الاسلام والمسلمین طباطبایی نژاد، تصریح کرد: در روایتی از امام موسی بن جعفر(ع) است که دستور دادند درختی که ثمر نمیداد را قطع کنند و درخت انگور به جای آن بکارند، نشان می دهند که درختی که رفع نیاز مردم را داشته باشد، بهتر است کاشته شود. الان شیوه سازمان جنگلها، مراتع و آبخیرداری کشور نیز این رویه است.

آخرین تصاویر

تجلیل از اساتید مرکز آموزش‌های غیرحضوری